Wilt u een afspraak maken?

Dames, heren en kinderen zijn van harte welkom bij mij. Ik ben gediplomeerd in zowel het heren als het dames vak. Lang of kort, stijl of krul, bruin of grijs, ik weet wat het beste bij u past en zorgt ervoor dat u verzorgt voor de dag komt.

Voor kinderen is het vaak een zware opgave om op de kappersstoel te blijven zitten. Voor mij is dat geen probleem. Als moeder van drie kinderen weet ik ook hoe ik uw kind gerust moet stellen om de knipbeurt toch aangenaam te maken.

Bel 06-288 655 09 en ik zorg ervoor dat u zo snel mogelijk geknipt kan worden.

Kerkweg 42 Limmen

Sinds 2012 zet ik de kapsalon van Jan Stuifbergen, dé herenkapper van Limmen, voort. Achter het kleinwarenhuis "Stuifbergen" vindt u mijn salon. De openingstijden van de kapsalon aan de Kerkweg 42 zijn:

Woensdagochtend 9:00 - 13:00
Donderdag 9:00 - 18:00
Vrijdag 9:00 - 18:00
Zaterdag 8:30 - 16:00Bogerdlaan 35 Limmen

Mochten mijn reguliere openingstijden u niet passen, dan heb ik ook een salon aan huis tot mijn beschikking. Zo ben ik altijd in de gelegenheid om u spoedig van dienst te zijn.

Mijn kapsalonaan de Bogerdlaan 35 is klein maar sfeervol. Ik heb ook daar alles bij de hand om uw kapsel volledig te verzorgen. Daarnaast neem ik altijd de tijd voor mijn klanten. Geduldig luister ik naar uw wensen en tijdens het knippen is er altijd ruimte voor een goed gesprek.